FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 08/01/2015

Entra en funcionament la nova web i la central de reserves de la xarxa de refugis de la FEEC

L’Àrea de Refugis de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha posat en funcionament el nou web de la xarxa de refugis de la Federació.

Paral·lelament també s’ha canviat la central de reserves, ampliant notablement l’horari d’atenció telefònica, que ara és de dilluns a dissabte, de 10 a 14 i de 16 a 20 hores, al 973 641 681. Durant aquest mes de gener, a causa dels darrers ajustaments tècnics que s’estan fent, només es podran fer reserves per telèfon. A partir de febrer ja estarà plenament operativa l’opció de fer també reserves en línia.

Pel que fa al nou web, s’han reestructurat totes les fitxes, tant dels refugis guardats com dels lliures, amb nous continguts que gradualment ampliarem. També s’ha fet un directori de les entitats i clubs excursionistes de Catalunya propietaris o gestores de refugis de muntanya.

Promoció del concepte “refugis en família”

Una de les altres accions de l’Àrea de Refugis de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) per aquesta nova temporada consisteix en la promoció del concepte “refugis en família” mitjançant l’aplicació de grans descomptes pels menors de 6 anys i pels nens entre 6 i 14 anys. Aquesta acció pretén acostar l’experiència de passar una nit en un refugi de muntanya a un sector encara més gran de públic, procurant potenciar entre els més joves conceptes com ara el respecte a la natura, la sostenibilitat i l’amor per la muntanya.