FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 27/03/2015

Entra en funcionament el sistema de reserves en línia per a la xarxa de refugis guardats de la FEEC

L’Àrea de Refugis de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) comunica que ja està plenament operativa la central de reserves en línia de la xarxa de refugis guardats de la Federació.

Així, en la pàgina principal de la nova web de refugis, hi ha un cercador de disponibilitat general de tota la xarxa, on després de posar la data d’entrada i de sortida dels dies triats, s’indiquen les disponibilitats existents i els passos a seguir per a completar la reserva. També es pot accedir directament al cercador de disponibilitat d’un refugi concret entrant en la fitxa del refugi triat, o fins i tot filtrar la cerca per zones.

L’acció complementa el canvi de proveïdor de la central de reserves, que també afecta l’atenció telefònica, amb un nou número de telèfon d’atenció als usuaris i les entitats, i la nova pàgina web. Amb aquesta acció es pretén augmentar la qualitat del servei donat tant a les entitats i clubs com als federats i la resta d’usuaris de la nostra xarxa, amb una informació clara, concisa i atractiva.

Paral·lelament a la possibilitat de fer les reserves en línia, també hi ha la possibilitat de fer-les telefònicament al 973 641 681, de dilluns a dissabte, de 10 a 14 i de 16 a 20 hores. Aquest horari d’atenció telefònica es veurà augmentat a tots els dies de la setmana durant la temporada estival.

Promoció del concepte ‘Refugis en Família’

17-2015-Circular-FEEC-Logo-refugis-en-famíliaUna de les altres accions de l’Àrea de Refugis per aquesta nova temporada consisteix en la promoció del concepte “Refugis en Família” com una de les millors i més atractives maneres d’iniciar al públic més jove a la muntanya i als valors que se’n desprenen. Durant la temporada estival -de juny a setembre-, tots els refugis guardats de la xarxa de la FEEC són destinacions ideals per acostar tota la família a la muntanya.

Està comprovat que un nen de 5 anys pot caminar durant força estona, amb la condició de dur un ritme sostingut a les seves capacitats i de fer pauses regulars per alimentar-se i hidratar-se. Què millor que apropar els nens a l’excursionisme i la muntanya que amb l’aproximació a un refugi guardat, on després de l’excursió podran gaudir d’un mos o fins i tot sopar i dormir en l’equipament. Una experiència que de ben segur els fascinarà. A la FEEC hem creat un pla de promoció per les famílies amb nens, amb importants descomptes pels menors de 6 anys i pels nens entre 6 i 14 anys. Consulteu les tarifes per allotjament i mitja pensió i gaudiu de la muntanya amb família.