FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 30/04/2018

En Marxa pel Rodal’ dona el tret de sortida al circuit de Marxa Nòrdica

Marxa nòrdica

La Marxa pel Rodal organitzada per la Unió Excursionista de Sabadell donarà aquest pròxim diumenge 6 de maig el tret de sortida al Circuit Català de Marxa Nòrdica.

La 1a Caminada de Marxa Nòrdica pel Rodal és una caminada no competitiva. Per participar-hi cal dur, obligatòriament, bastons, roba i calçat adequat
El recorregut, de 12 km i 180 m de desnivell, estarà degudament marcat i cal respectar en tot moment la senyalització i les indicacions dels organitzadors, així com respectar l’entorn i els altres usuaris del Rodal (bicis, corredors, caminadors..)
El recorregut no presenta cap dificultat tècnica, però cal tenir la condició física necessària per realitzar una caminada de 12 km (unes 3 hores de durada) i assumir els riscos propis de qualsevol activitat que es desenvolupa en el medi natural

Aquest serà el primer cop que la Marxa Nòrdica entri a la disciplina esportiva de la FEEC i que es faci un circuit català de l’especialitat. El calendari que comença aquest diumenge als voltants de Sabadell constarà de fins a vuit proves arreu del territori.

El juny serà el torn de la Unió Excursionista Lo Passador i l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró, amb la ‘Garxal Desert Race‘ i ‘La Nòrdica de l’Agrupe‘. El Club Excursionista Arítjol portarà la ‘1a La Selva Nòrdic Walking‘, d’onze quilòmetres l’1 de juliol. La següent serà la ‘Nòrdica Prades‘, organitzada per l’Associació Excursionista Els Birimbins de Prades.

Després de l’estiu tancaran el calendari tres marxes. La primera serà el 29 de setembre, ‘Entorns de Can Torres‘, organitzada pel Centre Excursionista de Terrassa. ‘Walking Carabruta‘ se celebrarà el 21 d’octubre, de la mà del Centre Excursionista Despí. Posarà punt i final al calendari anual, al novembre, la ‘II Marxa de la Salut’, del Club Muntanyenc Sant Cugat.