FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 16/12/2014

Els tècnics i els professionals de l’esport hauran d’adaptar les titulacions abans del 2017

El Govern de la Generalitat de Catalunya amplia fins a l’1 de gener de 2017 el termini perquè tècnics i professionals que desenvolupin activitats físiques i esportives adaptin les seves titulacions a la Llei de l’exercici de les professions de l’esport.

La llei es va aprovar l’any 2008 al Parlament de Catalunya i estableix un procediment per habilitar els professionals sense titulació oficial i reglada que poguin acreditar l’experiència en el sector. A partir de l’1 de gener de 2010 havia d’entrar en vigor el règim sancionador, termini que el Govern va ampliar fins a l’1 de gener de 2013 i que, davant les dificultats detectades, va acordar prorrogar el termini fins a l’1 de gener de 2015.

Ara, tenint en compte la proximitat de l’entrada en vigor del règim sancionador, i el fet que la iniciativa continua en tramitació parlamentària, el Govern ha aprovat un Decret Llei que amplia el termini fins a l’1 de gener de 2017. L’Executiu català considera necessària i urgent la mesura, amb l’objectiu de garantir un període més ampli perquè els professionals puguin adaptar i regularitzar la seva situació i evitar, així, que siguin objecte de sancions que perjudicarien el sector.