FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 03/03/2014

Els premis de la Copa Catalana FEEC-LAFUMA de Curses d’Ultraresistència, a Vilassar de Mar

Curses per Muntanya

El Centre Cultural Can Bisa de Vilassar de Mar va acollir l’entrega de guardons pels guanyadors de la 2a Copa Catalana FEEC-LAFUMA de Curses d’Ultraresistència per Muntanya 2013, el dissabte 1 de març.

El corredor de Castellterçol, Salvador Vilalta (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà) va obrir l’acte narrant les seves vivències amb anècdotes i detalls sobre l’experiència al llarg de la travessa pels Pirineus a través del GR 11 en només 18 dies. Seguidament es va donar pas a la presentació de la 3a Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència per Muntanya de la FEEC per part dels organitzadors i una breu explicació de les novetats del reglament d’enguany.

Com a acte principal es va fer l’entrega de premis dels guanyadors de l’edició anterior, que va comptar amb la presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Josep Solà, el cap de l’Àrea de Comunicació de la FEEC, Agustí Sala, i el president de l’Associació Esportiva Centre Excursionista de Vilassar de Mar, Carles Campabadal. Per cloure l’acte, es va fer un sorteig d’inscripcions gratuïtes a les proves oficials de la 3a Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència per Muntanya 2014.