FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 03/04/2017

Els joves del CTCMC es concentren al Berguedà

Curses per Muntanya

Els joves integrants del Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya (CTCMC) d’aquest 2017, han realitzat la segona activitat de la temporada al Berguedà, concretament als municipis de Guardiola de Berguedà i Gósol, el cap de setmana del 18 i 19 de març.

Durant el cap de setmana s’ha dut a terme una sessió de coaching esportiu amb en Pol Rodríguez, coach esportiu i corredor convocat en nombroses ocasions per representar la Selecció Catalana. Aquesta sessió ha estat molt profitosa per als joves per començar un procés de desenvolupament propi que els permeti optimitzar el seu rendiment.

Diumenge ha estat el torn d’una sortida corrent a la muntanya. Com a novetat d’enguany, a més dels membres del CTCMC de 2017, l’activitat també ha integrat esportistes que van fer les proves d’accés al Centre però no van ser seleccionats.

L’equip tècnic del Centre de Tecnificació valora molt positivament el fet que els esportistes que no varen poder accedir al centre assisteixin a alguna activitat per tal de fer-ne un seguiment i motivar-los a seguir gaudint i entrenant a la muntanya.

Els esportistes que han assistit a l’activitat han estat: Aleix Solé (Obrint Traça Club Esportiu), Clara Duran (Club Excursionista Madteam), Jana Aguilar (Club Excursionista Calldetenes), Josep Morales (Associació Esportiva Matxacuca), Laia Aguilar (Club Excursionista Calldetenes), Laia Gonfaus (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), Maria Beringues (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), Martí Nogué (Unió Excursionista Vic), Montserrat Moya (Centre Excursionista Esquirol), Sebastià Feliu (Associació Esportiva Pallars).

A més, per a aquesta activitat van ser convocats els exmembres del CTCMC, Jan Margarit i Marc Traserra. Ambdós, amb una curta però bona trajectòria esportiva, van ser membres del CTCMC fins a la temporada anterior i són exemples clars del creixement esportiu i personal del Centre. La seva presència a les activitats van servir al grup per compartir experiències i coneixements enriquidors.