FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/03/2018

Els federats FEEC tindran descomptes als refugis andorrans

Refugis

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha establert un conveni de col·laboració bilateral amb la Federació Andorrana de Muntanyisme per al desenvolupament i la promoció de l’excursionisme i els esports de muntanya entre Catalunya i Andorra.

L’acord, rubricat a la seu de la FEEC entre els presidents d’ambdues federacions, Jordi Merino i Jaume Esteve, preveu que ambdós col·lectius de federats, tant els catalans com els andorrans, gaudiran de descomptes en la utilització que facin dels refugis de muntanya d’aquests territoris.

Segons aquest conveni, la federació andorrana ofereix als federats de la FEEC l’ús dels refugis de Comapedrosa, Juclà, la Borda de Sorteny i el recentment inaugurat refugi de l’Illa, a preu de federat andorrà. Al mateix temps, la federació catalana ofereix als federats de la Federació Andorrana la tarifa de preus vigent com a membres socis d’entitats adherides a la FEEC per a la pernoctació en els refugis de muntanya gestionats per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.