FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 13/03/2016

Els equips Alís-Planella i Martínez-Izard, guanyadors de l’Open Vall de Boí d’Esquí de Muntanya

Esquí de muntanya

La cinquena edició de l’Open Vall de Boí s’ha disputat a l’entorn de l’estació d’esquí de Boí-Taüll, aquest diumenge 13. La prova organitzada pel Centre Excursionista Ribagorça i Summit Events, s’ha inclòs per primer cop dins de la Copa FEEC-Millet d’Esquí de Muntanya per equips.

Tots els participants han coincidit en definir la cursa com a tècnica, trobant-se tots els tipus de neu possibles, una pujada gelada on s’han calçat els grampons, i una baixada final de vertigen. El recorregut més exigent ha acumulat un total de 2.600 metres de desnivell positiu, mentre que el circuit més senzill ha sumat 2.000 metres.

L’equip format per Jordi Alís i Jaume Planella (ECPCGR) ha sigut el guanyador en categoria masculina, amb un temps de 3 hores i 13 minuts. Segon ha sigut l’equip format per Cristian Cruz i Daniel Terrisse (Societat Amics de la Muntanya), i tercer el format per Daniel Justícia i Josep Montsant (Grup Gratanúvols del Montseny).

En categoria femenina les guanyadores han sigut Ares Izard i Lourdes Martínez (CE Lleida) amb un temps de 4 hores i 8 minuts. Segones han sigut Pilar Caixach i Roser Ortés (CE Ripoll), i terceres Elisabeth Bertran i María del Pilar Quesada (CE Madteam).

La propera data del circuit de la Copa Catalana FEEC-Millet d’Esquí de Muntanya per equips serà la Cursa UEC “Bassiero”. Aquesta clàssica enguany celebra la 52a edició i a més acollirà el Campionat de Catalunya d’Esquí de Muntanya per equips.

Fotografies / Ivan Torres

[table id=212 /]