FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 19/05/2015

Els catalans Laura Orgué i Josep Viñas guanyen el primer Quilòmetre Vertical de Zegama

Curses per Muntanya

El primer quilòmetre vertical que preparen els organitzadors de la Zegama-Aizkorri es va celebrar aquest passat divendres amb la victòria de dos catalans: Laura Orgué i Josep Viñas, i marcada pel ja típic mal temps d’aquesta cursa, amb molta humitat i fang, que dificulten que els corredors avancin.

El Quilòmetre Vertical de Zegama, puntuable per a la Copa d’Euskadi de KV 2015, ha tingut una distància de 2.875 metres i un desnivell positiu de 889. Hi han participat 167 corredors, dels quals el primer en arribar al cim ha estat l’osonenc Josep Viñas, de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya i membre de la Unió Excursionista de Vic, que ha fet un temps de 34 minuts i 27 segons. En noies, l’anoienca Laura Orgué, de la Unió Excursionista Urgellenca, ha tornat a encapçalar el podi, amb un temps de 40 minuts i 23 segons.

El podi masculí l’han completat Iñigo Lariz (34 minuts i 38 segons) i Didier Zago (34 minuts i 42 minuts), i el femení l’han completat Stephanie Jiménez (43 minuts i 28 segons) i Vanesa Ortega (34 minuts i 42 segons).