FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/07/2016

Els Bombers de la Generalitat i la FEEC organitzen un exercici de rescat i recerca al Pedraforca

Els Bombers de la Generalitat, amb la col·laboració de la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya (FEEC) realitzaran un exercici de rescat i recerca al massís del Pedraforca aquest divendres 15 de juliol a partir de les 10.30 hores del matí. La pràctica es realitzarà al refugi Estasen, de la xarxa de refugis de la FEEC.

L’objectiu de l’exercici és difondre consells de seguretat a la muntanya, sobretot després de la gran quantitat de rescats que es van practicar el cap de setmana passat, i davant l’augment de serveis de rescats i recerca al medi natural, especialment aquests mesos d’estiu.

L’exercici compatarà amb la participació del director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DGPEIS), Juli Gendrau; el director dels serveis territorials d’Interior a la Catalunya Central, Eduard Freixedes; el president de la FEEC, Jordi Merino; el cap de la regió d’Emergències Centre, Francesc Boya i el cap de la Divisió de Grups Operatius Especials, Sebastià Massagué, entre altres.