FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Els àrbitres de curses per muntanya de la FEEC es troben a Vilada, al Berguedà | FEEC

Notícies - 22/01/2015

Els àrbitres de curses per muntanya de la FEEC es troben a Vilada, al Berguedà

Curses per Muntanya

El poble de Vilada, al Berguedà, ha acollit la trobada d’àrbitres de curses per muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). El passat dissabte, 17 de gener, es van presentar el nous àrbitres juntament amb els ja veterans, i es va fer entrega de diplomes i samarretes.

Durant la tarda es va fer una valoració de la temporada anterior resumint les curses que s’han celebrat, les actuacions que s’han fet i valorant l’actuació dels propis àrbitres des dels comitès. La trobada també va servir per poder presentar el calendari de Curses per Muntanya i el calendari de Curses d’Ultraresistència per a aquesta temporada, així com per revisar els reglaments actualitzats i el protocol d’actuació. L’esportista Núria Picas, campiona del món de curses d’ultraresistència, també va assistir a la trobada per oferir una xerrada sobre aquesta pràctica esportiva.

El diumenge, 18 de gener, els àrbitres van desplaçar-se a la zona de pràctiques per fer una prova física i practicar l’assistència a un corredor. Després de les pràctiques, els assistents van participar d’una xerrada sobre el suport vital bàsic i l’RCP, la reanimació cardiopulmonar.

S’hi han reunit un total de 36 àrbitres, dos dels quals són membres del Comitè de Curses per Muntanya, i un altre, del Comitè de Curses d’Ultraresistència, i Txell Soler i Marcial Alemán com a representants de la direcció tècnica de la FEEC.