FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 19/06/2014

Els alumnes de l’IE Sant Jordi de Navàs s’inspiren en el projecte “Summits of My Life” de Kilian Jornet

Cultura

La biblioteca Josep Mas i Carreras de Navàs (el Bages) acull l’exposició d’un treball realitzat pels alumnes de l’Institut Escola Sant Jordi, inspirat en el projecte de Kilian Jornet “Summits of My Life”. L’exposició consta de sis maquetes a escala 1:30.000 dels cims que ha coronat l’esportista català batent rècord de velocitat (Mont Blanc, Cerví i Mckinley) i dels que té previstos coronar properament (Elbrús, Aconcagua i Everest).

L’exposició del treball de curs es pot visitar des del 18 de juny fins al 4 de juliol a la sala annexa a la biblioteca, on també s’exposen fotografies de Kilian Jornet i es poden consultar materials digitals elaborats pels estudiants, així com diferents guies d’excursionisme. L’acte d’inauguració de l’exposició va comptar amb la participació de l’equip d’organització de “Summits of My Life” de Kilian Jornet, i la corredora vigatana i membre de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya, Anna Comet.

El projecte inclou fer un cim

Aquest és un projecte interdisciplinari realitzat pels estudiants i que ha servit per treballar de manera significativa aspectes de geografia, clima, flora i fauna, topografia, escales de plànols, pendents, perfils, corbes de nivell, fusos horaris, coordenades geogràfiques i planificació de rutes. El projecte dels estudiants culminarà amb l’ascensió al cim de la Gallina Pelada, a la serra d’Ensija (el Berguedà).