FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 10/11/2020

El web de la FEEC supera els dos milions de visites per primer cop

Entitats Federats

Per primera vegada a la seva història el web de la Federació d’Entitats Excusionistes de Catalunya ha aconseguit superar els 2 milions de visites. Ho ha fet l’any en que la FEEC celebra el seu centenari i on s’ha apostat per fer un canvi d’imatge i de funcionament del web.

Actualment i quan encara falten pràcticament dos mesos per tancar aquest estrany 2020 el web ja ha rebut 2.009.030 visites i es manté amb una línia ascendent constant.

En els dos darrers anys el portal de la FEEC ja s’havia quedat molt a prop d’arribar a aquest número rodó dels 2 milions d’entrades amb 1.877.705 visites l’any 2019 i 1.915.909 visites l’any 2018.

La darrera empenta visual i interactiva del nou web ha servit per superar unes xifres que ja eren força considerables, però que durant dos anys consecutius s’havien quedat per sota d’aquests 2 milions.

Un pas endavant

Des de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya es va decidir fer un pas més en el camí digital i donar més facilitats als federats i federades per l’accés a la informació de la seva federació amb la posada en marxa el passat 11 de febrer del nou portal web.

Un web més intuïtiu, més pensat per poder consultar des dels telèfons mòbils i molt més pràctic per a poder adaptar-se a les necessitats dels internautes, aquestes han estat els conceptes principals a tenir en compte per poder dibuixar l’actual web de la FEEC.

El web ha presentat millores importants en pràcticament tots els apartats però cal destacar el nou lloc de senders que dona a l’usuari una informació privilegiada dels diferents senders homologats del país o la informació augmentada a la pàgina de refugis.

També s’han pogut veure millores en les descripcions dels esdeveniments culturals i esportius o a la pàgina de 100 cims.

El nou lector per a la revista vèrtex permet als subscriptors visualitzar la revista en format digital amb qualitat i sense perdre cap detall de la publicació.

A més a més cal destacar els canvis a l’àrea privada per les entitats on s’ha endreçat i fet més visual pel dia a dia de les entitats de la federació.