FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/11/2016

El Vilosell acull la 39a Marxa de Regularitat de les Terres de Lleida

Marxes tècniques

El poble del Vilosell, a les Garrigues, va acollir la 39a Marxa de Regularitat de les Terres de Lleida el passat 13 de novembre. La prova, organitzada pel Centre Excursionista de Lleida, puntava per a la 18a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat.

Els lleidatans Josep Farré i Regina Hernández, del Centre Excursionista de Lleida, van ser els guanyadors de la prova, mentre que a nivell d’entitats, qui es va emportar el podi va ser el Centre Excursionista d’Avinyó.

Durant tot el recorregut circular es va poder gaudir dels encants de la comarca de les Garrigues amb les fulles esgrogueïdes de les vinyes i les oliveres encara amb el fruit als arbres per collir. Un paisatge poc concorregut pels excursionistes.

Els participants també van descobrir el riu Set, amb una vegetació de ribera que contrasta amb els secans que l’envolten. A la vora del riu van trobar la balma del Cintet, sorprenent per les seves dimensions.

Aquesta prova, amb 39 anys d’història, ha esdevingut un clàssic en el calendari de Ponent.

Els dos últims diumenge de novembre acabaran de completar la 18a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat d’enguany amb les dues proves que falten.