FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 29/09/2016

El Vendrell acull la festa de cloenda de la Copa Catalana d’Escalada en Bloc i Dificultat

Escalada esportiva Escalada

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i el Club Muntanyenc Lira Vendrellenca han celebrat la festa d’entrega dels premis del calendari de competicions d’escalada en bloc i dificultat de la temporada 2016, al teatre Àngel Guimerà del Vendrell, el dissabte 24 de setembre.

Els assistents a la festa han pogut escalar unes enginyoses vies d’escalada equipades per a l’ocasió a la façana de la seu del club muntanyenc vendrellenc, i també els problemes de bloc equipats al rocòdrom interior. Durant el matí també s’han projectat diversos vídeos d’escalada al teatre.

feec_premis_escalada_2016_Ivan_Torres_2   Vies equipades a la façana de la seu social del Club Muntanyenc Lira Vendrellenca

Els guanyadors de totes les categories han rebut el reconeixement a la festa. A més dels premis entregats per la FEEC, el CM Lira Vendrellenca ha fet un homenatge a Antonio Guerrero, escalador veterà i aperturista de moltes vies i blocs a la zona del Penedès, i a les famílies Benach i Macià, per la seva implicació en el món de l’escalada i la competició.

A l’entrega de premis han assistit Xavier Mercader, president del CM Lira Vendrellenca; Anna Garcia, gerent del Patronat Municipal d’Esports del Vendrell; Meritxell Soler, vicepresidenta tercera de la FEEC; i Carlos Catari, en representació de la comunitat escaladora.

Classificació 26a Copa Catalana Escalada Dificultat 2016

Classificació 13a Copa Catalana Escalada en Bloc 2016

Fotografies / Ivan Torres

[table id=202 /]