FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 01/04/2016

El Tren dels Llacs, entre Lleida i la Pobla de Segur, torna aquest cap de setmana

Cultura Societat

El Tren dels Llacs, el tren històric que circula entre Lleida i la Pobla de Segur, es posa en funcionament el dissabte 2 d’abril. Enguany, i gràcies al cinquè cotxe que es va inaugurar la temporada passada, l’ocupació prevista és del 98%, amb l’objectiu d’assolir els 7.134 visitants.

Durant el trajecte, els passatgers poden gaudir d’un paisatge singular i múltiples possibilitats lúdiques i gastronòmiques al llarg de les comarques del Segrià, la Noguera i el Pallars Jussà. Els visitants poden adquirir paquets turístics (visites guiades, tastos de productes locals…) vinculats als principals recursos turístics del territori. Un sistema còmode i peculiar de conèixer les terres de Lleida.

Un viatge singular amb el Tren dels Llacs

Els passatgers del Tren dels Llacs reben un pack de benvinguda format per diferents productes gastronòmics del territori. A més, també hi ha un grup d’animació durant el trajecte d’anada i a la tornada s’ofereix un tast de coca de recapte de Balaguer. Les tarifes del Tren dels Llacs són de 30 euros el bitllet d’adult i 16.50 euros el bitllet infantil. També hi ha tarifes per a grups.

A les 26 circulacions habituals de la temporada del Tren dels Llacs, s’hi sumaran les cinc compreses entre el 16 de juliol i el 13 d’agost, que tradicionalment es deixaven de fer per les altes temperatures de la zona.

La incorporació de les noves unitats de la línia permetran fer el trajecte amb la màxima comoditat climatològica, amb uns vidres panoràmics que permetran visionar el paisatge en màximes condicions, i mantenint el tradicional pack de benvinguda, així com la resta d’elements que composen el viatge singular amb el Tren dels Llacs.