FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 05/09/2014

El setmanari ‘El Temps’, amb les activitats excursionistes i els esports de muntanya

Avantatges

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i Edicions del País Valencià han establert un conveni de col·laboració per impulsar les activitats i els esports de muntanya a través del setmanari El Temps. L’acord, que han signat el president de la FEEC, Jordi Merino, i l’editor d’Edicions del País Valencià, Eliseu Climent, preveu la circulació i intercanvi de continguts i l’oferta de serveis per a les entitats federades, així com als associats i federats.

30-anys-el-tempsEdicions del País Valencià és l’empresa editora del setmanari El Temps, amb una trajectòria de més de 30 anys com a un dels pocs mitjans de comunicació que ha vertebrat informativament els territoris de parla catalana, elaborat des de redaccions a les ciutats de Barcelona, Palma i València, i que actualment està treballant en un nou i ambiciós projecte periodístic i editorial.

Mitjançant aquest acord de col·laboració, la federació, les entitats i els socis federats, tindran accés directe a aquests nous projectes editorials i la federació intercanviarà els continguts sobre el món de l’excursionisme i la muntanya per arribar a un públic més ampli.