FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/10/2015

El Serrat de Sant Isidre, al Berguedà, protagonista del ‘Dia del cim’

100 cims

El Comitè dels “100 Cims” ha celebrat el primer “Dia del cim” aquest cap de setmana, pujant al Serrat de Sant Isidre, al Berguedà, un dels cims proposats per a ser candidat a la llista i del que s’han valorat les qualitats.

La pluja no ha estat cap obstacle per a què uns quants membres del Comitè es trobessin a Sant Maurici de la Quar (el Berguedà) per iniciar l’excursió que els havia de portar al cim del Serrat de Sant Isidre (1.118 m). Amb una forta pluja, els 17 participants van iniciar l’excursió.

En arribar a la masia de Colltinyós, es va optar per escurçar el recorregut que inicialment els havia de portar a la Quar i la Portella, i pujar directament al cim. La pluja va baixar d’intensitat, però l’arribada al cim, completament tapat per la boira i on hi ha una petita ermita dedicada al sant, no va permetre gaudir de la panoràmica de 360º que té aquest turó.

La mullena que arrossegaven els participants va aconsellar emprendre el retorn per un altre camí i posar punt i final al primer “Dia del cim” amb un petit dinar a l’hostal de Sant Maurici.

Fotografia / Josep Morral Roca