FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, inaugura les obres de reforma de la seu de la FEEC | FEEC

Notícies - 28/05/2014

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, inaugura les obres de reforma de la seu de la FEEC

Societat

Un centenar de persones van assistir a l’acte d’inauguració de les obres de reforma de la seu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) que es va celebrar ahir dimarts, 27 de maig. L’acte d’inauguració va comptar amb la participació del secretari general de l’Esport, Ivan Tibau; el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, David Moner; i el president de la Federació, Jordi Merino. Entre les persones assistents hi havia els membres de la Junta Directiva de la Federació, representants de les entitats federades, de les empreses patrocinadores i col·laboradors de la Federació, així com representants d’altres federacions esportives, col·laboradors i amics de la FEEC.

Amb aquesta inauguració de la reforma de la seu situada a la Rambla 41 de Barcelona, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya tornava a posar de manifest el procés de transformació en el qual es troba immersa. En el seu parlament, el president de la Federació, Jordi Merino, va explicar que aquest procés es va iniciar en la legislatura anterior i que ara es podia visualitzar amb la renovació de les instal·lacions, així com el nou organigrama de gestió i l’actualització dels canals de comunicació.

Amb l’actualització de la seu de la FEEC es pretén impulsar la Federació per situar-la entre les primeres en tots els àmbits. Les obres de reforma integral que s’han fet dels espais de treball, trobada i reunions, serviran per atendre les necessitats de les entitats excursionistes i els clubs esportius, i oferir serveis actualitzats i amb valor afegit als federats.

Reconeixement a la trajectòria de la FEEC i en homenatge a Juanjo Garra

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, va reconéixer l’esforç que estava fent la Federació per situar-se entre les més importants del país i va destacar l’increment continuat del nombre d’entitats i la tasca que feien en la cohesió i vertebració del territori, així com les fites esportives i la projecció internacional de les principals disciplines esportives. El president de la UFEC, David Moner, va celebrar la inauguració de les noves instal·lacions i va destacar el compromís de la federació amb el país i la important trajectòria de moltes de les entitats que en formaven part.

Durant l’acte, el president de la Federació, Jordi Merino, també va homenatjar l’alpinista Juanjo Garra, que just el mateix dia, ara fa un any, va perdre la vida en l’ascensió al setè cim més alt del món, el Dhaulagiri. Al final de l’acte d’inauguració, també es va fer un reconeixement a la tasca dels anteriors presidents: Daniel Planas (2009-2011), Anton Fontdevila (2001-2009), Joan Bernat Clarella (1997-2001) i Francesc Sanahuja (1993-1992), els quals van rebre un obsequi.