FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 15/02/2016

El Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya de Lleida creix en públic i expositors

El Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya (STM) ha tancat les portes amb més de 8.500 visitants, un 5% més que l’any passat, aproximadament, i un bon balanç pel que fa a les activitats paral·leles, que han aplegat més de 1.600 persones. La tercera edició de l’STM ha tingut lloc a la Fira de Lleida del 12 al 14 de febrer amb 70 expositors, un 14% més que l’edició anterior.

Pel que fa a la participació en les activitats paral·leles, destaquen la Cursa i Caminada de la Boira, amb 720 participants; la II Ciutat de Lleida-STM MTB Ultramarathon, amb 461 participants; la ponència de la corredora d’ultrafons i alpinista Núria Picas, amb més de 130 assistents, o el congrés de municipis de muntanya, amb un total de 97 assistents.

Amb el suport de la FEEC

El saló, realitzat amb el suport de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), ha servit per mostrar l’oferta de turisme i esports de muntanya de Catalunya, d’altres indrets de l’Estat i d’ambdós vessants dels Pirineus. En aquesta edició, com a novetat, la Fira de Lleida també ha acollit la Fira del Llibre de Muntanya, organitzada pels Amics dels Cingles del Collsacabra.

La FEEC hi ha participat en aquesta tercera edició de l’STM amb la instal·lació d’un rocòdrom i amb un estand propi, des d’on s’ha repartit el Calendari de Caminades del 2016, la revista Vèrtex, i informació sobre les noves temporades esportives. En el marc del saló, també s’hi ha organitzat una reunió de les directives de les entitats federades de la regió.

Fotografies / Josep Casanovas – Ivan Torres