FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 18/06/2014

El Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya de Lleida amplia l’abast geogràfic a tota l’àrea del Pirineu

Cultura Societat

El Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya de Lleida amplia l’abast geogràfic per captar l’atenció de tota l’àrea del Pirineu. D’aquesta manera, la segona edició del saló, que tindrà lloc a la Fira de Lleida del 6 al 8 de febrer de 2015, s’obre per atreure l’atenció dels visitants i els expositors de Navarra, el País Basc, França i Andorra, a més dels procedents de Catalunya i Aragó.

En la reunió de valoració de la primera edició que ha comptat amb la participació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya també s’han establert les línies d’actuació de cara a l’edició del 2015. La intenció és incrementar el programa d’activitats lúdiques i esportives, així com optimitzar els recursos de promoció i informació amb la creació d’un web propi. L’organització també ha manifestat la intenció d’incrementar el vessant professional del saló amb la presència de diversos touroperadors estrangers.

La primera edició del Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya va tenir lloc a les instal·lacions de la Fira de Lleida del 14 al 16 de febrer d’enguany amb la presència de 60 expositors directes en representació d’un centenar d’empreses i d’uns 8.000 visitants procedents de Catalunya i de diversos punts de l’Estat. Les activitats esportives paral·leles al saló celebrades en aquella edició van consistir en una cursa, una caminada i una pedalada populars, les quals van registrar la participació d’unes 900 persones. Les activitats tècniques del saló, consistents en jornades, conferències, demostracions i presentacions van aplegar uns 400 assistents.