FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 12/06/2014

El reusenc Marc Balañà i la tarragonina Marian Garbajosa guanyen l’Almogàvers

Curses per Muntanya

La localitat de Prades (el Baix Camp) ha acollit aquest cap de setmana la segona prova de la Lliga Catalana de Curses de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya. La 4a Almogàvers Muntanyes de Prades, organitzada per l’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades, oferia un recorregut de 74,25 quilòmetres i 3.400 metres de desnivell positiu, amb 6.800 d’acumulats.

El podi masculí l’han format el reusenc Marc Balañà (Associació d’Alumnes i Exalumnes de l’Escola del Treball) amb un total de 16 hores i 36 minuts; Albert Viñau, amb 17 hores i 3 minuts, i Xavier Capdevila (Club Excursionista Reddis), amb 17 hores i 4 minuts. En noies va guanyar la tarragonina Marian Garbajosa (Agrupació Cultural Vila-seca SE), amb 17 hores i 58 minuts, i en segon lloc va arribar Núria Codina, amb 22 hores i 44 minuts.

La propera prova de la Lliga Catalana de Curses de Resistència és d’aquí a un mes, el 5 de juliol, amb la 2a Bagà – Berga Trail Nit, organitzada per l’Associació Muntanyencs Berguedans.