FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 08/02/2019

El repte dels ‘100 cims’ supera un nou rècord

100 cims

La Trobada dels “100 Cims” comença a agafar forma i aquest any 2019 serà organitzada pel Centre Excursionista Esquirol i es farà el dia 12 de maig.

Aquesta edició arriba a més a més amb un nou rècord pel que fa a federats que han superat el repte dels “100 Cims” perquè seran un total de 92 els que recolliran el reconeixement per haver aconseguit superar el repte. Cal destacar també que hi haurà 27 federats que han assolit el “2×100 Cims” i 7 que han superat el “3×100 Cims”. També hi haurà el reconeixement a 3 entitats per haver superat les 2.000 ascensions.

Consulta la llista

Cim del Salgaguda (el Berguedà) un dels cims del repte Foto:Núria Casaldàliga

Continuant amb la dinàmica d’altres anys, properament es farà la convocatòria dels premis literari i fotogràfic, que arriben a la desena edició.

Quan comenci la primavera es faran públics els horaris i els actes que es realitzaran en la Trobada, així com el sistema d’inscripció. Com sempre, la Trobada és oberta a tothom i, de moment, ja us podeu anotar la data a la vostra agenda.

Des del comitè de “100 cims ” també volen recordar que el dia 2 de març serà el “Dia del cim” que es celebrarà amb una excursió popular al Puigdefrou (838m), des de la Cellera.