FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 11/11/2016

El Refugi Vall de Siarb se suma a oferir descomptes per als federats

Avantatges

El Refugi Vall de Siarb és l’última incorporació de la llista de refugis que ofereixen descomptes per als federats. Aquest els ofereix un 10% de descompte en les pernoctacions i en les estades de mitja pensió o bé pensió completa.

El Refugi Vall de Siarb és una casa dins del poble de Llagunes adaptada com a refugi, logo_webamb habitacions privades i compartides: A les golfes, 3 habitacions dobles molt tranquil·les amb finestra al sostre i vistes nocturnes als estels. També sota el llosat, una habitació curiosa amb cinc llits i tres finestres al sostre, i una sala amb 6 lliteres amb balcó. Disposen d’una sala polivalent i d’un menjador amb llar de foc, espai comunitari pels àpats i sobretaules. Tenen una cuina totalment equipada i un bany compartit amb dues dutxes amb aigua calenta, dos sanitaris i dues piques.

Durant la temporada, cultiven l’hort ecològic i en la mesura del possible, cuinen amb tot allò que cullen.

Llagunes, al bell mig de la Vall de Siarb, en ple Parc Natural de l’Alt Pirineu, és un poblet arreglat i acollidor amb infinitat d’excursions i activitats al seu voltant. Ofereixen allotjament a Llagunes però també experiències singulars i divulgatives a la natura: itineraris de senderisme ressenyats de diferents nivells, rutes temàtiques, i activitats per a grups, empreses i famílies.