FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 09/01/2024

El refugi Font Ferrera estrena pàgina web

Montsià Refugis

Font Ferrera, l’únic refugi guardat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya al massís del Port, ha estrenat pàgina web pròpia.

Aquest nou espai permet consultar amb detall totes les característiques d’aquest equipament que funciona com a refugi guardat des de l’any 1997 i que està enlairat a 1.157 metres d’altitud, ben a prop del Tossal d’en Cervera (1.346 m), el cim més significatiu de l’extrem sud-occidental del massís del Port.

Portada del nou web refugifontferrera.com.

Al nou web hi ha una acurada selecció de fotografies i informació pràctica rellevant de les característiques de l’edifici i del seu entorn natural. A banda, hi ha la possibilitat de reservar mitjançant un enllaç directe a la central de reserves de refugis i consultar el calendari d’obertura.

També cal destacar l’apartat de “Rutes a la carta” dins de la selecció “Rutes i travesses”. En aquesta secció es pot accedir al perfil oficial de Wikiloc del refugi, on els guardes han penjat 46 rutes fins aquest moment, d’excursionisme i bicicleta de muntanya, principalment.

Amb aquesta iniciativa ja són diversos els refugis de la Federació que darrerament han renovat la seva pàgina web: els refugis Lluís Estasen i Sant Jordi, ambdós situats al Parc Natural del Cadí-Moixeró; i el refugi dels Estanys de la Pera, situat a la Cerdanya, al costat mateix de la frontera amb Andorra, al peu del port de Perafita.