FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 18/03/2024

El refugi de Morera de Montsant torna a obrir les portes

Priorat Refugis

El refugi de la Morera de Montsant reobrirà les seves portes al públic a partir d’aquest pròxim dijous 21 de març. El nou equip de guardes, format per Anna Alejos, Pep Alejos i Sebastià Masia, ja ho té pràcticament tot a punt per a reprendre l’activitat al refugi després d’uns mesos d’aturada degut a la renúncia de l’anterior guarda.

Situat al nucli urbà de la Morera de Montsant, en ple Parc Natural de la Serra de Montsant, l’edifici funciona com a refugi des de la tardor de 2018. Consta de tres plantes i té sis habitacions d’entre dues a vuit persones de capacitat cadascuna d’elles. Excursionisme, bicicleta de muntanya, senderisme, escalada i curses per muntanya són les activitats de muntanya estrella que poden fer els usuaris del refugi.  Sense oblidar el ric patrimoni cultural, gastronòmic i enològic de la zona, al cor del Priorat. Una instal·lació moderna i a l’alçada de les exigències dels usuaris del segle XXI.

GR 171 a la vora de la cartoixa de Scala Dei, al fons els cingles de la Serra Major del Montsant, Parc Natural, La Morera de Montsant, Priorat, Tarragona

El refugi romandrà obert de dijous a dilluns. Els dimarts i dimecres estarà tancat. A banda de les persones que hi estiguin allotjades, que tindran a la seva disposició els àpats que hagin contractat, durant els cinc dies setmanals que estigui obert oferirà servei de bar i restaurant els dilluns de 12:00 a 19:00h; els dijous de 12:00 a 19:00h; els divendres de 12:00 a 23:00h; els dissabtes de 8:00 a 23:00h; i els diumenges de 8:00 a 20:00h.

Ja es poden fer reserves en aquest enllaç.