FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/10/2017

El refugi Certascan torna a integrar la xarxa de refugis guardats de la FEEC

Refugis

El Comitè de Refugis de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) informa que el refugi Certascan, situat a la capçalera de la Vall de Cardós, al terme municipal de Lladorre (Pallars Sobirà) ha deixat d’estar fora de servei i torna a integrar des del passat 20 de setembre la xarxa de refugis guardats de la Federació.

Agustí Turón, amb una vasta experiència com ajudant de guarda al refugi Vallferrera, és el nou guarda del refugi Certascan, i encara una nova temporada plena de reptes. Ahir, precisament, els tècnics d’internet satel·lital van anar al refugi a fer la nova instal·lació, que ja funciona a ple rendiment i que permet al guarda gestionar des del refugi el sistema de reserves online i altres tasques bàsiques en la seva feina diària. Així mateix, també s’ha canviat el número de telèfon directe al refugi, que ara és el 973 092 315.

Ja podeu fer les vostres reserves al web de refugis de la FEEC. I gaudir del refugi Certascan, situat en una de les raconades més boniques i salvatges del Pirineu Català, al cor del Parc Natural de l’Alt Pirineu.