FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 25/07/2016

El Refugi Angel Sopeña (Gorbea) ofereix descomptes per als federats de la FEEC

Refugis

El refugi Angel Sopeña (Gorbea) se suma a aquells establiments que ofereix descomptes per els federats de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. El refugi ofereix un 10% de descompte en els seus serveis. Una avantatge que a més a més és acumulable a qualsevol altre que estigui lligat a família o grup.

El 29 de maig de 1960 s’inaugura amb assistència d’uns 3.000 muntanyencs el nou refugi de la Federació de Viscaia a Arraba i porta el nom d’Ángel Sopeña, gràcies a la tasca entusiasta que sempre va dedicar a tots els refugis de Gorbea. La Federació Espanyola tenia un deute contret amb els muntanyencs bascos des que es va desprendre en 1957 de l’antic refugi de Eguiriñao, que va tenir una gran època en què va exercir un paper d’importància, malgrat tenir defectes de solidesa, equipació, capacitat i emplaçament.

Des d’aquell 1960 el refugi del Gorbea s’ha convertit en un dels referents de la Federació de Viscaia i d’Euskadi. Actualment la Yolanda i el Joseba són els guardes d’aquest refugi.

Podeu trobar més informació i reserves del refugi del Gorbea aquí