FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/09/2015

El Rally d’Escalada de Terradets celebra sis anys de Marató Internacional d’Escalada

Escalada esportiva Escalada

12 hores d’escalada al Congost de Terradets durant el 18, 19 i 20 de setembre, en una reunió d’escaladors i escaladores amants de l’escalada clàssica. Enguany la relació amb escaladors d’altres països ha augmentat, i hi participaran els guanyadors de l’speed climbing de la Trobada Internacional d’Escaladors de Paklenica, a Croàcia, Sinisa Skalec i Sinisa Alavanja, i dues cordades franceses de l’Equip Pirinenc d’Alpinisme Femení (EPAF les filles).

Les inscripcions estan obertes (rallyterradets@gmail.com) i el programa inclou activitats tant per las escaladors com per als seus acompanyants, amb projeccions i slackline a la piscina de l’Hotel Terradets. Divendres es farà la recepció a les 16 hores, i s’estrenarà el reportatge “Siberia, escalada en gel a la frontera llunyana”, amb la presència d’Ivan Témerev, on es mostrarà l’activitat que van anar a fer un grup d’escaladors catalans convidats per Témerev, el gener passat.

El Rally de Terradets és la tercera prova de la Lliga de Rallies de 12 hores d’Escalada de la FEDME i la inscripció està limitada a 30 cordades.