FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies - Itinerari Ral·li CEC
Feec Notícies - Itinerari Ral·li CEC

Notícies - 26/03/2014

El Ral·li d’Esquí de Muntanya del CEC, al Pla de Beret

Esquí de muntanya

El Centre Excursionista de Catalunya (CEC) organitza el 56è Ral·li d’Esquí de Muntanya del CEC, el diumenge 30 de març, al Pla de Beret. La prova forma part de la 30a Copa Catalana FEEC-Millet per equips que organitza la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

La competició, que començarà a les 7 del matí des del Pla de Beret, compta amb tres itineraris per a les diferents categories: la sènior, de 25 quilòmetres i 2.900 metres de desnivell; la júnior, de 14 quilòmetres i 1.700 metres de desnivell; i la popular i cadet, de 8 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell. A les 13.30 hores hi ha prevista una botifarrada al refugi del CEC de Salardú, a més de l’entrega dels trofeus i un sorteig de material.

La prova es realitza amb equips de dos o tres participants i és necessari que cadascun d’ells tingui en vigència la llicència federativa d’enguany o gaudeixi d’alguna assegurança de muntanya que cobreixi la pràctica d’esquí de muntanya. Les inscripcions es poden realitzar a la pàgina web de la FEEC fins els dijous 27 de març.

L’última competició de la FEEC, a Núria

La prova que tancarà el calendari de la Copa Catalana FEEC-Millet per Equips d’esquí de muntanya, és la 15a edició de la Poca Traça – Memorial Esteve Soler, organitzada pel Centre Excursionista d’Olot a la Vall de Núria, que es disputarà el diumenge 6 d’abril.

Itinerari Ral·li CEC