FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 07/09/2016

El ral·li d’escalada de Terradets obre les inscripcions

Escalada

El 7è Rally La Sportiva 12h Escalada Terradets, ja està en marxa. El cap de setmana del 16-17 i 18 de setembre, les cordades amants de l’escalada en paret tenen una nova cita al Congost de Terradets per afrontar els seus propis reptes durant 12 hores de Marató d’Escalada.

Però no només les cordades participants en el Ral·li tenen cabuda a Terradets. Parets com el Peladet o la Font Freda, o sectors d’escalada esportiva, ofereixen bones opcions per escalar sense participar-hi, però compartint la resta d’activitats, que com cada any són obertes a qui vulgui apropar-se per Terradets.

En aquesta edició s’espera la participació d’escaladors de països europeus com Alemanya, Itàlia, França, Croàcia o Suècia.

La Sportiva, com a principal patrocinador de l’esdeveniment, oferirà la possibilitat de provar alguns models dels seus peus de gat, compartint escalada amb els integrants del seu equip, com la Berta Martín, Maria Benach, Lluc Macià, Luis Alfonso Fèlix, Dani Fuertes, Álvaro Lafuente, David Palmada ” Pelut ” i l’Ander Lasagabaster. Aquest últim també forma part de l’equip d’escalada de CAMP-CASSIN, una altra de les principals marques col·laboradores també en aquesta Marató d’Escalada.

Congost Terradets

La recepció començarà el divendres 16 de setembre a partir de les 18 hores, a la piscina de l’Hotel Terradets, i donarà pas a la presentació de l’INTERNATIONAL CLIMBERS MEETING de Paklenica a CROÀCIA, amb qui el Ral·li Terradets té un acord d’intercanvi dels respectius guanyadors. Aquest és un dels premis per a la cordada guanyadora del Terradets, ja que estaran convidats a participar en el seu esdeveniment al maig de 2017, a càrrec de la seva organització.

Fruit d’aquest acord, enguany participaran en Terradets IGOR CORCO i SUNCICA HRASCANEC, guanyador i guanyadora del “Speed ​​Climbing” de l’International Climbers Meeting-2016 de Paklenica.

A destacar també la participació dels escaladors de Suècia, JOEL NYBERG i JOHAN GUILLE, que presentaran imatges d’escalada tradicional a Suècia en diumenge 18 de setembre al matí a la piscina de l’Hotel Terradets, on totes les cordades podran refrescar-se. Una manera relaxada de finalitzar un cap de setmana i generar moltes i bones relacions per a futurs projectes.

Per fer la inscripció cal enviar un mail a: rallyterradets@gmail.com . La participació està limitada a 35 cordades.