FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 03/04/2018

El Ral·li del CEC tanca la Copa FEEC-Ferrino

Esquí de muntanya

La 34a Copa FEEC-Ferrino d’esquí de muntanya es tancarà aquest cap de setmana a la Val d’Aran. Ho farà amb una de les proves clàssiques d’aquest esport que enguany arriba a la seva 60a edició.  El Ral·li del CEC, que l’any passat va ser prova puntuable per la copa del món de la ISMF, torna a recuperar la seva essència per equips i serà l’última de les curses de la Copa FEEC-Ferrino.

El Ral·li abandona la zona de Beret i es situarà cap a Bagergue. Aquest any s’ha dissenyat té tres itineraris que surten des de la Borda de Lassus i arriben a Era Ribera (Bagergue).

El Tuc dera Pincèla (2.534m) serà la cota més alta que assoliran els participants després d’un recorregut tècnic que els portarà des de la zona de Moredo cap al  Tuc de Somont (2.508m) on s’inicia el darrer ascens fins al Pincèla.

El Ral·li del CEC abandona aquest any les modalitats de la Copa del Món i torna a quedar-se amb la prova per equips que ha caracteritzat aquesta cursa al llarg de la seva història.  El Ral·li servirà també per decidir els campions de Catalunya per equips.

 

La 34a Copa FEEC Ferrino d’Esquí de Muntanya repartirà premis en metàl·lic 

La 34a Copa FEEC Ferrino d’Esquí de Muntanya està conformada per tres proves aquesta temporada: l’Alt Pallars-Certascan; la Travessa de la Serrera; i la que es disputarà aquest cap de setmana a la Val d’Aran,  Ral·li d’Esquí de muntanya del CEC, el 8 d’abril.

Els participants opten als premis en metàl·lic que es repartiran entre els cinc primers classificats de les categories absolutes masculina i femenina, i que aniran des dels 500€ per als guanyadors fins als 100€ pels cinquens classificats.

https://www.youtube.com/watch?v=_2fhNZpALZo