FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/09/2015

El Raid Villa de Tamarit tancarà la Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya

Raids d'esports de muntanya

La 12a Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya de la FEEC tancarà el calendari amb el Raid Villa de Tamarit aquest cap de setmana, 3 i 4 d’octubre.

El raid organitzat pel Club Esportiu Rocko d’Almenar compta amb tres categories: èlit, aventura i iniciació, i està catalogat de categoria B. Els participants de la categoria èlit competiran dissabte i diumenge, mentres que les altres dues categories només ho faran el diumenge.

La sortida del raid per la categoria èlit serà des de Benasc el dissabte al matí. Hauran de cobrir una distància de 180 quilòmetres i superar un desnivell positiu de 4.690 metres entre les dues jornades. Les modalitats a realitzar seran 109 quilòmetre de BTT, 58,5 quilòmetres a peu, superar tres vies ferrades, 3,5 quilòmetres en caiac, una via d’escalada i 5 quilòmetres amb patins en línia.

Un cop finalitzada la Copa Catalana només faltarà per disputar el Campionat de Catalunya. Serà dins del Raid Sau Extrem els dies 7 i 8 de novembre. Un prova llarga i dura organitzada pel Club Escalada i Muntanya Pardinyes.