FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 02/11/2015

El Raid Sau Extrem, Campionat de Catalunya i última prova de la Copa Catalana

Raids d'esports de muntanya

El pantà de Sau rebrà aquest proper cap de setmana el Campionat de Catalunya de Raids d’Esports de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), el Raid Sau Extrem, que també tancarà la Copa Catalana.

Raid-Sau-ExtremEl raid es disputa entre dissabte 7 i diumenge 8 de novembre i en sortirà el campió de Catalunya de la temporada 2015. La Copa ja té guanyador a la classificació general: l’Aventura Xperience SportHG. Però hi haurà una important competència en la categoria Elit: el Vall Fosca, campió del Raidaran 2015; el Haglöfs Raid Team, el Maresme Extrem, el Raidaventura.org, i el TwoNav Terres de l’Ebre. Els francesos del Haut Languedoc Aventure també seran a la línia de sortida com a guanyadors del Raidaran en categoria Aventura.

El recorregut del Raid Sau Extrem farà que els participants hagin de fer proves aquàtiques al pantà i proves terrestres a la zona de les Guilleries, terra de bandolers. Les disciplines que es disputaran aquest cap de setmana són: trekking, BTT, escalada, barrancs i caiac, amb algunes altres proves especials. Les característiques del traçat estan adaptades a diversos nivells: Elit, Aventura i Open.

El recorregut del raid està dissenyat per Xavi Rodríguez, organitzador també del Raidaran, impulsat per la FEEC i organitzat pel Club Escalada i Muntanya Pardinyes, amb el suport dels ajuntaments de Vilanova de Sau, Folgueroles, Rupit i Tavertet, i el patrocini de Trangoworld.