FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 11/04/2016

El Raid Montseny, Campionat de Catalunya de Raids de la FEEC

Raids d'esports de muntanya

La 4a edició del Raid Montseny, organitzat pel Club Ascensiones Guiadas, acollirà el Campionat de Catalunya de Raids de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), els dies 15, 16 i 17 d’abril. La recepció dels corredors es farà a l’Ametlla del Vallès, on també estarà la meta el diumenge 17. El lloc de sortida no es coneixerà fins a instants abans de l’inici del campionat.

Àlex Díaz, director de la prova, ha informat que una de les novetats de la prova és que el raid serà més llarg. Es calcula que la duració total serà d’unes 26 a 30 hores, tant per la categoria èlit com aventura. Una altra novetat és l’augment de disciplines: caiac, espeleologia, orientació, barranquisme… I alguna sorpresa.

El format del raid serà lineal, i les seccions seran les mateixes tant per la categoria èlit com aventura. La diferència entre una categoria i l’altra serà el nombre de balisses. Les inscripcions pel raid estan obertes i es poden formalitzar a través del lloc web del Raid Montseny.

Fotografia / Ivan Torres