FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/05/2018

El raid La Garrotxa Salvatge exhaureix inscripcions pel campionat de Catalunya

Raids d'esports de muntanya

El CatRaid La Garrotxa Salvatge, que organitza el CE Teià, acollirà el campionat de Catalunya de raids d’esports de muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), els dies 2 i 3 de juny, en l’entorn de la comarca de la Garrotxa.

La Garrotxa Salvatge és la prova reina del calendari català de raids d’esports de muntanya. Una autèntica experiència d’aventura en l’espai natural de la Vall d’Hostoles, terra de volcans, gorges amagades i natura exuberant.

El raid es pot disputar en tres categories: elit, aventura i open. Cadascuna d’aquestes categories té adaptades les proves al nivell dels equips, pel que el raid està obert a tothom. La categoria elit cobrirà una distància total de 215 quilòmetres i 7.650 metres de desnivell acumulats; la d’aventura farà 192 quilòmetres i 7.300 metres; i la categoria open un total de 36 quilòmetres.

Durant els dos dies del campionat els participants realitzaran seccions de btt, kayak, trekking o barranquisme, sempre orientant-se amb brúixola i mapa.

Les inscripcions per La Garrotxa Salvatge estan exhaurides en les categories elit i open. En categoria aventura encara queden places disponibles. Els equips participants es poden consultar al lloc web de la prova.