FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 25/06/2015

El raid Indiketes Adventure Race, tercera prova de la Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya

Raids d'esports de muntanya

La Indiketes Adventure Race 2015 celebrada entre el 19 i el 21 de juny ha estat la tercera prova del calendari de Raids d’Esports de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), organitzada per l’Associació Esportiva Matxacuca.

La prova, que es va celebrar durant tres dies d’intensa calor, s’ha desplegat pels municipis de Santa Cristina d’Aro, Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols, amb la col·laboració del Patronat de Turisme Costa Brava-Pirineu de Girona. Aquesta edició de la prova ha comptat amb una millora de la visibilitat de la plataforma de seguiment amb GPS per als familiars i amics dels equips.

46 equips han pres la sortida de la Indiketes Adventure Race, amb tres categories: Elit, Aventura i Iniciació, combinant trekking, caiac, BTT, natació i escalada de ferrada. En elit han competit 6 parelles que han fet un recorregut de 140 km i 27 hores de durada, repartit en dues etapes de 18 hores dissabte i 9 hores diumenge. El podi va ser per Haglöfs Raid Team, Aventura X-Perience Sport HG 1 i Indiketes COLUMBUS Adventure Team.

En categoria Aventura hi van participar 30 equips d’entre 2 i 4 persones que van recórrer 60 km en una etapa nocturna de 2 hores i una etapa matinal de 7 hores. Els equips que van fer podi en categoria mixta i femenina van ser Man Pareo, Maresmextrem i Les Llunilians. En categoria masculina van guanyar Vallmoranta-Això Raid, Komando Fisiovilassar i A Pike Bikers.

En categoria d’Iniciació, amb un recorregut de 5 hores, hi va haver un triple empat entre Aprenents de Maquis, Aro’s Crew i U-Zone Raider. Finalment, tots els equips van rebre un kit de regal format per una bossa esportiva cortesia de l’AE Matxacuca i material proporcionat per les altres marques patrocinadores de l’esdeveniment.