FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 15/10/2021

El Raid de la Noguera decidirà els campions de Catalunya de Raids d’Esports de Muntanya

Raids d'esports de muntanya

El Centre de Promoció d’Activitats de Muntanya, va començar el 2001 organitzant el Raid Noguera, el qual es va convertir el 2003 en el 1r Campionat de Catalunya de Raids i en el 2004 creant la Copa Catalana de Raids. L’any 2005 es va disputar l’última edició d’aquesta prova.

Aquest raid va ser l’embrió del que l’any 2017 es va convertir en el Campionat d’Europa de Raids d’Esports de Muntanya amb el Raid del Segre.

El Raid de la Noguera havia de tornar aquest 2020 amb el Campionat de Catalunya d’Esports de Muntanya però la pandèmia va obligar a la seva suspensió. Ara el CPAM ha volgut continuar amb els seus origens i amb el Raid Noguera, i tornat a ser la seu del Campionat de Catalunya de Raids d’Esports de Muntanya.

El campionat que es disputarà aquest dissabte 16 i diumenge 17 constarà de proves de Trekking, BTT, Escalada, Caiac, Espeleologia i Orientació Urbana

El campionat tindrà sortida i arribada des de la casa de colònies de Santa Maria de Meià (Noguera).

L’equip Aventura X-Perience 1 és l’últim campió de Catalunya en un pòdium que va compartir amb l’equip femení Indiketes Women Team i Empuria Raiders, força distanciats pel que fa al temps final.

La prova de la Noguera servirà també per tancar la XVII Copa Catalana de Raïds d’Aventura.