FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 10/11/2015

El primer ‘Creuer del trekking’ arriba a Barcelona i visita la muntanya de Montserrat

Cultura Excursionisme Societat

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) col·labora, al costat de la Federació Italiana d’Excursionisme (FIE) i la Federació Francesa de Senderisme (FFRP), en el primer “Creuer del trekking”, una iniciativa que compta amb el suport de Costa Cruceros i que pretén compaginar la comoditat del viatge a bord d’un creuer amb l’excursionisme per la muntanya.

En la primera edició, de cinc dies de durada, un grup del Comitato Regionale Ligure de la FIE van sortir des del port italià de Savona el 2 de novembre a bord del vaixell Costa Fortuna. Els participants van fer escala a Civitavecchia, Marsella i Barcelona. Durant la parada a Marsella van realitzar una excursió per descobrir el Parc Nacional de Calanques.

Una vegada a Barcelona, els participants finalment van triar la proposta de visita al Parc Natural de Montserrat, per fer una ruta que els van portar fins al Mirador de Sant Jeroni, a 1.237 metres. Els excursionistes italians van estar acompanyats pel vicepresident primer de la FEEC, Lluís Simó, i van comptar amb la guia d’un expert de l’European Ramblers Association (ERA).