FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/06/2015

El primer Campionat de Catalunya d’Escalada Infantil, a la Sala Ingravita d’Igualada

Escalada esportiva

La capital de l’Anoia acull aquest cap de setmana el primer Campionat de Catalunya d’Escalada Infantil, organitzat per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i l’EGAN Espeleo Grup Anoia. El campionat, que se celebra aquest dissabte 13 de juny a la Sala Ingravita d’Igualada, vol ser un punt de trobada de joves escaladors, tant dels habituals de les competicions oficials de la FEEC com de nous escaladors que s’inicien en aquesta modalitat a través de sales i rocòdroms d’arreu de Catalunya.

Els organitzadors han previst categories des de la sub-9 fins a la sub-15, permetent que hi participin nens i nenes d’entre 6 i 14 anys. Els joves han d’estar federats o obtenir prèviament una llicència temporal, i portar casc i arnés. Els organitzadors preveuen l’estructura de la prova amb inici a les 9 hores amb la rebuda dels participants i que es disputin les classificatòries i les finals durant tot el matí i migdia, perquè a les 15.30 es puguin entregar els premis.

Les inscripcions al primer Campionat de Catalunya d’Escalada Infantil, inclòs dins el calendari de competicions d’Escalada Esportiva de la FEEC, es fan mitjançant la web de la Federació: Inscripcions. Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb l’Àrea Tècnica trucant al 934 120 777.