FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 13/02/2019

El primer campionat de Catalunya de Snowrunning arriba a Núria

Curses per Muntanya

El primer campionat de Catalunya de “Snowrunning” arriba a Núria aquest pròxim 23 de febrer. Aquesta serà la primera edició que aquesta disciplina, que cada cop compta amb més aficionats, tindrà un campionat de Catalunya.

El campionat se celebrarà en el que serà la 3a edició de la Polärtic, una espectacular cursa a la Vall de Núria que organitza Besttrail i el Grup Excursionista la Serralada. 

Imatges de la Polärtic18 Fotos: Besttrail

La prova compta amb tres modalitats de circuit a escollir: un trail de 12 km, un segon recorregut més curt de 6 km per a aquells que s’inicien en la modalitat de snowrunning i un tercer circuit de canicròs de 6 km.
La prova recorre els paratges més emblemàtics de la vall de Núria com el pic de l’Àliga i la coma de l’Embut fins a arribar al peu del Puigmal.
La sortida d’ambdues curses de snowrunning serà a les 17 h, de manera que els corredors podran aprofitar les últimes hores de llum del dia i finalitzaran el recorregut amb la llum del seu frontal.
Actualment ja hi ha més de 200 inscrits en una prova que s’ha convertit en una clàssica al Ripollès.

 

El campionat de Catalunya serà en la seva modalitat de 12 km i comptarà amb la presència de dues veteranes com Teresa Forn i Núria Domínguez a la categoria femenina.

Per a informació més detallada consulteu el web: www.polartic.cat