FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 20/12/2013

El president de la FEEC, Jordi Merino, nominat a millor dirigent de Federació 2013

El president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Jordi Merino, ha estat nominat com a millor Dirigent de Federació 2013, un reconeixement que realitza l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport (ACDE). Des de la FEEC, Jordi Merino entén que aquest és un reconeixement al treball en equip i els esforços que s’estan fent des de la FEEC amb l’objectiu d’impulsar les entitats excursionistes, els esports de muntanya i les seleccions catalanes.

L’acte de lliurament d’aquesta distinció es realitzarà en el transcurs de la Nit del Dirigent de l’Esport, celebració que tindrà lloc a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona el proper 10 de gener i que serà conduïda pel periodista Eduard Berraondo. L’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport organitza aquest esdeveniment per premiar a aquelles persones que treballen, des de la direcció de diverses entitats esportives, amb la missió de servir a l’Esport i no servir-se d’ell.

En el transcurs de la gala també es premiaran els candidats al millor “dirigent de club”, “exdirigent de club”, “exdirigent de federació” i “dirigent professional”. A més, també es lliurarà la “Ploma d’Or”, el “Micròfon d’Or” i un premi especial per a les entitats que celebren el seu centenari.