FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 11/01/2014

El president de la FEEC, Jordi Merino, millor dirigent de Federació 2013

El president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), Jordi Merino, ha rebut la distinció de “Millor Dirigent de Federació 2013”. El guardó, que ha tingut lloc a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona aquest divendres, 10 de gener, ha estat atorgat durant el transcurs de la celebració de la Nit del Dirigent de l’Esport.

Jordi Merino, que ha acudit a l’acte amb una representació de la FEEC, considera “un reconeixement al treball en equip i els esforços que s’estan fent des de la Federació amb l’objectiu d’impulsar les entitats excursionistes, els esports de muntanya i les seleccions catalanes.” Un total de 421 entitats, unes 70.000 persones associades, gairebé 37.000 llicències federatives, nou competicions esportives, quatre seleccions catalanes i cinc centres de tecnificació, són algunes de les xifres que defineixen la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya que presideix el terrassenc Jordi Merino per segona legislatura consecutiva.

Relació de premis relacionats amb la FEEC

En la Nit del Dirigent de l’Esport d’aquest any, conduïda pel periodista Eduard Berraondo, també hi ha hagut altres premis relacionats amb la FEEC. En l’apartat d’exdirectius de clubs, Mercè Ciutat Valero, del Centre Excursionista de Lleida, i Judith Martínez i Almendros, del Club Excursionista de Gràcia, també han recollit la seva distinció. I en l’apartat de reconeixements especials, l’Agrupació Excursionista Catalunya, Josep Tapias ha recollit la disitinció al “Club Centenari”.

D’altra banda, però, també en aquest últim apartat, han estat guardonats el director d’El 9 Esportiu, Emili Gispert, i el conductor del programa “El club de mitjanit” de Catalunya Ràdio, Pere Escobar. L’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport (ACDE) organitza aquesta celebració per premiar cada any a aquelles persones que treballen des de la direcció de diverses entitats al servei de l’esport.