FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 13/03/2017

El president de la FEEC, Jordi Merino, guardonat com a ‘Dirigent esportiu de l’any’

El president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), Jordi Merino, ha rebut la distinció de “Dirigent esportiu de l’any” a la Nit de l’Esportista 2016 de Terrassa, per la gran tasca realitzada al front de la Federació. Merino ha compartit el premi amb els treballadors de la FEEC, “ja que és un reconeixement a la tasca de tots i totes, perquè si no formem un bon equip amb una bona entesa i amb uns bons professionals, avui no seríem la federació que som”.

Jordi Merino compartia categoria amb quatre nominats més: Òscar Pallarols, de l’Atlètic Terrassa HC; Celso Pérez, del Club de Rugby Carboners de Terrassa; Raul Galy, de Línia 22, i Natàlia Mas, de Joventut Esportiva Terrassa.

Pel que fa a la resta de finalistes, entre ells també es trobaven el Centre Excursionista Terrassa, que optava al premi a ‘Entitat esportiva de l’any’, i Ragna Debats (CE Cameta Coixa), atleta de la FEEC, nominada a ‘Esportista de l’any’.

 

42 anys reconeixent l’esport a Terrassa

El Teatre Principal de Terrassa ha estat l’escenari escollit per acollir la gala de la ‘Nit de l’Esportista 2016’ que, des de fa 42 anys, reconeix i premia els èxits i mèrits esportius dels esportistes i entitats de la ciutat de Terrassa. L’acte, organitzat per l’Ajuntament de Terrassa i el Diari de Terrassa, ha estat conduït per l’humorista Jordi LP, que ha presentat els diferents guardons, nominats i guanyadors. Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, ha estat l’encarregat de presidir la gala, on han assistit unes 600 persones.

A nivell de reconeixements cal destacar també el Premi Honorífic que ha rebut Eduard Tibau, que es va retirar l’any passat com a jugador d’hoquei herba, per la seva exitosa carrera, i el de millor esportista de l’any a Sarai Gascón, per la seva participació als Jocs Paralímpics de Río. La gala també ha servit per premiar els esportistes i tècnics que van participar als Jocs Olímpics de Barcelona 92, on Terrassa va ser subseu olímpica d’hoquei, en commemoració del seu 25è aniversari.