FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 27/05/2015

El premi ‘Fotocims’ 2015, per a fotos del Berguedà, la Pica de Cerví, les muntanyes de ponent i el Pedraforca

100 cims Cultura

El jurat del 6è Premi “Fotocims” convocat pel comitè del “100 Cims” s’ha reunit a la seu de la FEEC a data de 12 de maig per valorar les fotografies presentades al concurs. El jurat, format per Adriana Olsina, Pep Mata i Josep Nuet ha tingut en compte les 70 fotografies presentades per a poder prendre la decisió d’entregar els tres premis i el premi a la millor visió panoràmica a quatre participants.

El primer premi s’atorga a la fotografia número 45, “Berguedà, un mar de muntanyes”, de Sergi Boixader Catot del Centre Excursionista de Navàs. El segon premi és per a la fotografia número 64, “Pica de Cerví”, de Joan Macaya Solanes del Club Esquí de la Pobla de Segur. El tercer premi és per a la fotografia 59, “Ponent Ilustrós”, de Marcel Puig Puig del Centre Excursionista de Terrassa. I el premi de visió panoràmica s’ha atorgat a la fotografia número 15, “Pedraforca des de Bellmunt”, d’Eduard Crispi del Sol del Centre Excursionista Calldetenes.

Així mateix el jurat vol agrair la participació dels altres federats que han presentat les seves fotografies en aquesta convocatòria del premi “Fotocims”.

A més, en el sorteig efectuat amb posterioritat al debat del premi “Fotocims” han resultat premiats Josep Morral Roca (per a una estada en un refugi de la FEEC), Montserrat Ortiz Liarte (per a llibres de l’editorial Cossetània) i Mercè Foguet Pol (per a llibres de l’editorial Cossetània).