FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 07/01/2016

El Pedraforca i la Catalunya Nord han acollit les estades hivernals per a joves de la FEEC

Alpinisme Formació

Les estades hivernals per a joves organitzades per l’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) s’han celebrat al Massís del Pedraforca i a la Catalunya Nord entre el 27 i 30 de desembre. Els joves, tots entre 13 i 17 anys, han posat en pràctica totes aquelles modalitats que engloba l’alta muntanya hivernal. L’escalada en roca, l’escalada en glaç i la progressió en terrenys nevats han estat els espais escollits per a realitzar les pràctiques i les activitats formatives.

Els tècnics que han acompanyat els joves durant les estades remarquen que “el nivell dels participants és altament remarcable i les ganes i motivació una mostra del planter que tenim d’aquestes modalitats en aquest país”. Els nois i noies s’han allotjat al refugi Lluís Estasen de la xarxa de refugis de la FEEC.

Acompanyats pels tècnics Adrià Chueca i Lluc Pellissa els nois i noies han passat unes jornades inoblidables. Malgrat que les condicions al massís no eren les que s’acostumen a trobar per aquestes dates, el coneixement del terreny per part dels tècnics i la facilitat d’adaptació que han mostrat els joves els ha permès poder trobar i practicar durant uns dies en que realment l’hivern encara no havia arribat.

Fotos / Adrià Chueca i Lluc Pellissa