FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 19/02/2019

El Pedraforca, escenari de luxe de la tercera edició del ‘Mad-ice’

Alpinisme

El Pedraforca s’ha convertit en l’escenari perfecte per la tercera edició del “Mad-Ice”. Aquesta trobada organitzada pel Madteam és una cita ja apuntada en vermell al calendari per tots els amants de l’escalada en gel.

El “Mad-Ice” és un punt de trobada de l’escalada en gel a Catalunya on no només hi tenen cabuda escaladors amb experiència, sinó que també s’ha fet arribar aquest esport a les persones que han volgut iniciar-se amb tallers diversos; l’objectiu és promoure el respecte al medi, el coneixement del territori i l’activitat de l´escalada en gel.

Aquesta tercera edició ha sigut testimoni d’una conferència per part de l’alpinista Marc Toralles sobre l’ expedició al Cerro Torre que va realitzar l’any 2016 i d’un  fotogràfic a càrrec del glaciarista Josep Grau amb les ‘cascades de gel imprescindibles’; dues aportacions de prestigi que han garantit una bona atmosfera d’un esdeveniment sempre únic.

L’escalada en gel durant els últims anys ha experimentat un creixement de la popularitat al nostre país. Aquest és un esport dinàmic, que combina determinació, tècnica, precisió i emoció.

Text: Sílvia Martín