FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 25/05/2016

El Parc Natural dels Ports acollirà les estades d’escalada per a joves aquest juny

Escalada

L’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) convoca unes estades d’escalada per a joves al Parc Natural dels Ports, que se celebraran entre els propers 25 i 28 de juny. Les estades van destinades a nois i noies d’entre 14 i 17 anys que practiquen aquesta activitat de muntanya.

Un dels objectius de les Estades és que els joves practiquin diferents modalitats d’escalada acompanyats d’Instructors que els puguin acabar d’orientar tècnicament. També es vol fomentar el treball en equip i la convivència entre els participants. A més, és una gran oportunitat per conèixer gent jove que gaudeixi fent escalada.

Hi ha un màxim de 12 placesi les places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. Els joves interessats a participar-hi han d’entregar la documentació que es requereix a la FEEC abans del 5 de juny de 2016. Posteriorment la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció.

La setmana anterior es farà una sessió de presentació de les Estades a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats.