FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/11/2018

El nou cos de tècnics de senders de la FEEC comença a caminar

Senders

El cos de tècnics de senders de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ja és una realitat. Després del desenvolupament del curs de tècnic de senders entre el novembre de 2017 i el maig de 2018, amb 29 alumnes inscrits –dels quals 24 van obtenir la titulació-, ahir el vicepresident primer i cap de l’Àrea de Territori de la Federació, Josep Casanovas, va presentar oficialment les bases d’aquest nou cos de tècnics federatius, l’organisme que ha de regular aquest col·lectiu, davant de 21 tècnics. El president de la FEEC, Jordi Merino, que va assistir a la trobada, va ser l’encarregat de tancar l’acte.

Aquesta formació no reglada de la FEEC permet als seus titulats l’execució d’informes tècnics d’homologació de projectes de senders senyalitzats amb les marques GR®, PR®-C i SL®-C i acreditar la capacitat per realitzar projectes de senders homologats en l’àmbit català. A més, aquests tècnics podran assessorar tant a entitats excursionistes com a altres promotors, públics o privats, que desitgin dur a terme senders amb les marques registrades.

Actualment la FEEC compta amb un total de 29 tècnics de senders, 24 dels quals han sortit del recent curs i 5 ja eren tècnics. Amb aquest important volum el Comitè Català de Senders preveu complir amb escreix els reptes d’homologacions i altres possibles treballs.

A partir d’ara el Comitè Català de Senders enviarà un formulari de sol·licitud d’ingrés al cos a tots els tècnics titulats. Un cop complimentat, els tècnics que vulguin formar part del cos el retornaran al Comitè. Només els tècnics que estiguin inscrits al cos podran rebre encàrrecs del Comitè.