FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 13/02/2014

El moviment Azimut es presenta com una plataforma per a infants i joves a Castellar del Vallès

Societat

El moviment Azimut ha celebrat l’Assemblea Ordinària al local del Centre Excursionista de Castellar del Vallés, aquest dissabte 8 de febrer. Les entitats participants ha estat: la Unió Muntanyenca Eramprunyà de Gavà, el Centre Excursionista de Llinars del Vallès, el Centre Excursionista de Castellar del Vallès, la Unió Excursionista de Catalunya de Gràcia, l’Agrupament Excursionista de Catalunya, el Centre Excursionista Montclar de Sant Feliu de Guíxols. A més, hi ha participat el representant de la FEEC, Antoni Ricard; el president d’Azimut, Marc Zurriaga; la secretària d’Azimut, Anna Figuera, i la tresoreria d’Azimut, Meritxell Peña.

Durant l’assemblea s’han aprovat els nous estatuts d’Azimut, s’ha decidit que és crearà un nou projecte educatiu i s’ha donat l’estat del comptes a tots els assistents. A més, s’ha parlat del Refugi d’Erols, que a partir d’ara passarà a ser també zona d’acampada i s’utilitzarà el refugi, que fins aleshores només servia per a formació.

L’Azimut cerca entitats

Azimut és una associació sense ànim de lucre que agrupa el Moviment Educatiu d’Excursionisme en Temps Lliure Infantil i Juvenil de Catalunya, des de 1993. Des de l’associació és planteja la necessitat de cercar noves entitats, així com la crida a la col·laboració de persones en la seva gestió i projectes. Qualsevol entitat de la FEEC pot aprofitar aquesta plataforma educativa per a infants i joves, per a més informació només cal enviar un correu electrònic a azimut@feec.cat.